Online Hírdetés

Duguláselhárító szaknévsor 2. : Duguláselhárítás Debrecenben

2013.09.21. 10:28 :: Duguláselhárító

Kedves barátom!

Mindenkivel előfordul élete során többször is, hogy nem folyik le a víz a lefolyón. Ilyenkor duguláselhárításra van szükség! Ezen az oldalon a duguláselhárítással kapcsolatos legfontosabb információkat gyűjtöttem össze mindenki számára!

Vannak olyan esetek amikor a házi duguláselhárításra már nincs lehetőség, ebben az esetben duguláselhárítót kell hívni. Ebben a cikkben a debrecenieknek szeretnénk segíteni a megfelelő szakember megtalálásában!

1. duguláselhárító Debrecenben:

Bencze László

Telefon: 0630/317-5739

Családi házak, társasházak, gázvezetékének, központi fűtésének, vízvezetékének valamint szennyvíz csatorna rendszerének kiépítését, felújítását, javítását vállalják, illetve dugulás elhárítást Debrecenben és vonzáskörzetében.

2. duguláselhárító Debrecenben:

Debreceni Duguláselhárítás Gyorsszerviz

Telefon: 06703547373

A Debreceni Duguláselhárító GyorsSzerviz 08-20-ig várja tisztelt megrendelői hívását. Az alábbi tevékenységeket vállalják, rövid határidővel és kedvező árakban: Mosogató, kád, mosdó, wc, toalett, szifon duguláselhárítása,  Csatornaszerelés, Készülékcserék, Csaptelep javítások-cserék, Szaniterek cseréje, Kádfelújítás, kádfestés, Fürdőszobai átalakítások, Szifonok tisztítása-cseréje, Szerelvények cseréje, Zuhanykabinok beépítése, dugulás elhárítás, szennyvízcsatorna építése, Vízvezeték szerelése, Csőtörések, csőrepedések javítása, Lefolyórendszerek tisztítása, felújítása, dugulás hárítás. Kizárólag Debrecenben panellakásokban és társasházakban.

3. duguláselhárító Debrecenben:

Szabó Sándor

Telefon: 06 52 437 797

Szennyvízszippantás, Duguláselhárítás, WOMA csatornamosatás, Kocsimosó, Olajos iszap, fáradtolaj, emulziók szippantása és mindenféle veszélyes hulladék szállítása.

4. duguláselhárító Debrecenben:

Euro-Épker Kft.

Telefon: 06-52/435-059

5. duguláselhárító Debrecenben: 

Mészáros Ferenc

Telefon: 06 30 945 0385

Várjuk tapasztalaitokat, hogy nektek hogyan segítetek az alábbi duguláselhárítók a duguláselhárításban!


Jó duguláselhárítást kívánok mindenki számára!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharito.blog.hu/api/trackback/id/tr285526993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása