Online Hírdetés

Duguláselhárító szaknévsor 6. : Duguláselhárítás Győrben

2013.10.19. 18:57 :: Duguláselhárító

Kedves barátom!

Mindenkivel előfordul élete során többször is, hogy nem folyik le a víz a lefolyón. Ilyenkor duguláselhárításra van szükség! Ezen az oldalon a duguláselhárítással kapcsolatos legfontosabb információkat gyűjtöttem össze mindenki számára!

Vannak olyan esetek amikor a házi duguláselhárításra már nincs lehetőség, ebben az esetben duguláselhárítót kell hívni. Ebben a cikkben a győrieknek szeretnénk segíteni a megfelelő szakember megtalálásában!

1. duguláselhárító Győrben:

Szi-Pu Woma Kft.

Telefon: 06 96 437 522, 06 30 957 6034

Szinte minden háztartás lefolyórendszerében -előbb vagy utóbb-,  de szükségessé válik a duguláselhárítás,  azonban nem mindegy mennyiért, hogyan és milyen minőségben végzik a duguláselhárítást. Kizárólag bontás és rombolás nélkül dolgoznak, a legkorszerűbb gépek és technikák alkalmazásával.  A hét minden napján hívhatja őket. Amennyiben tudnak, segítenek.

2. duguláselhárító Győrben:

Telefon: 06 30 9477991

Duguláselhárítás Győrben és környékén, korszerű eszközökkel, bontás nélkül!

Eldugult lefolyók ( konyhai, mosdó, kád, wc, csatorna).

Keresse és megy!

Éjjel-nappal, hétvégén, ünnepnap is!

3. duguláselhárító Győrben:

Dömötör István

Telefon: 06 20 942-6315

Víz-, gáz-, központifűtés kivitelezését tervezéssel, anyagbeszerzéssel, klíma- és légtechnika szerelését, valamint bontás nélküli duguláselhárítás.

4. duguláselhárító Győrben:

Karsa Antal

Telefon: 06 20 4260-222

Duguláselhárítás korszerű eszközökkel, bontás nélkül! Eldugult lefolyók (konyhai, mosdó, kád, wc, csatorna) gépi tisztítása garanciával. Győr egész területén díjtalan kiszállás.

 

5. duguláselhárító Győrben:

Szentesi Géza

Telefon: 06 20/9938-631

Duguláselhárítás falbontás nélkül, mosogatók, kádak, WC-k lefolyórendszereinek gépi tisztítása. Akár hétvégén és ünnepnapokon is. Győr területén díjtalan kiszállással.

Várjuk tapasztalaitokat, hogy nektek hogyan segítetek az alábbi duguláselhárítók a duguláselhárításban!

Jó duguláselhárítást kívánok mindenki számára!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharito.blog.hu/api/trackback/id/tr355565462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása